4 modalitati in care erotica.ro protejeaza identitatea clientilor sai

 

Importanta discretie Erotica.ro

Discretia acordata clientilor, mai ales in cazul serviciilor cu caracter erotic, este deosebit de importanta. Cum nimeni nu isi doreste sa faca parada cu detaliile vietii intime, menite sa devina private pana cand, din motive personale, persoana in cauza decide sa le faca publice, erotica.ro are grija sa protejeze identitatea clientilor sai prin serviciile oferite.

Prin comenzi telefonice

 

Clientii Erotica.ro pot realiza comenzi atat in magazinele fizice, cat si pe mail sau telefonic, insa cele din urma asigura discretie absoluta clientilor, intrucat comunicarea nu este mijlocita sau inregistrata, iar clientul ii spune direct dorintele sale reprezentantului magazinului erotic. Pentru comenzi telefonice, cumparatorii pot suna la numerele de telefon: 0723.380.100 (Vodafone), 0762.230.621 (Orange), 021.313.22.14 (Romtelecom).

Prin cutiile simple, pe care nu este scris numele brandului

 

Erotica.ro protejeaza intimitatea cumparatorilor prin livrarea comenzilor in cutii simple si discrete, ambalate astfel incat sa nu tradeze continutul coletului. Pe colet nu exista niciun indiciu compromitator, referitor la „sexshop” sau „erotica”, expeditorul fiind S.C. Exclusive Promotion S.R.L.. In acest fel, nicio persoana straina nu poate descoperi continutul pachetului, decat daca il desface.

Prin modalitatile de plata selectate

 

Erotica.ro sex shop ofera clientilor sai mai multe optiuni cand vine vorba de achitarea produselor comandate. Persoanele care isi doresc sa apeleze la serviciile magazinului erotic in cel mai mare secret, fara ca identitatea sa le fie dezvaluita, pot apela la modalitatile de plata ramburs sau la cele efectuate direct in magazinele fizice Erotica. In cazul platilor ramburs, transferul banilor are loc la primirea coletului de la curier sau la ridicarea acestuia de la Posta Romana. Pachetul poate fi ridicat doar de client, care primeste, la momentul platii, o chitanta – singurul act doveditor al comenzii.

In ceea ce priveste ridicarea coletului din magazin, lucrurile sunt si mai simple. Pachetul este livrat intr-una din locatiile stabilite in urma unei convorbiri cu unul din reprezentantii firmei, dupa un apel la numarul 0723.380.100. Dupa verificarea stocului magazinelor, produsele dorite vor fi rezervate in locatia cea mai accesibila clientului. Acesta merge apoi personal, in programul de functionare al magazinului fizic, sa ridice comanda. Din nou, singurul act doveditor al comenzii pe erotica.ro ramane in posesia clientului.

Erotica.ro are si alte optiuni de plata pentru clienti. Acestia isi pot achita comenzile si prin plata cu cardul, online, prin ordin de plata si transfer bancar. In aceste cazuri, insa, platile efectuate sunt inregistrate si de banca, existand riscul ca intimitatea clientului sa fie compromisa in cazul in care la contul bancar (n.r. facturi, extrase de cont etc.) are acces si o alta persoana.

Prin alegerea adresei si intervalului orar

 

Atunci cand comanda este livrata de curier, clientul are libertatea de a alege singur locul, intervalul orar in care isi doreste sa primeasca comanda, precum si alte detalii care pot garanta discretia. Si in cazul livrarii prin Posta Romana clientul poate alege intervalul orar in care sa ridice pachetul, riscul ca produsele cumparate sa fie descoperite de altcineva scazand considerabil.

Related posts