Barbatul – surpriza din pat

Ei da, recunoastem, surpriza nu e prea placuta. Atunci cand observati ca partenera a mizat pe barbatul priceput, stapan pe sine, care detine o tehnica sexuala daca nu deosebita cel putin grozava. Iar acum, in intimitate, descoperiti cu strangere de inima ca si-a dat seama ca v-a supraapreciat. Intr-un anume fel gresala ii apartine.

nerd1

Exista anumite simptome care il pot trada pe barbatul fara experienta sexuala, semne pe care o femeie cunoscatoare nu ezita sa le surprinda. Femeia cu mai putina experienta sau deloc nu va observa, spre exemplu, timiditatea, parand amuzata sau induiosata sa-l vada pe baiat rosind atunci cand il priveste in ochi. Nu o deranjaza nici ca el vorbeste mai mult de ocupatiile sale profesionale decat de ochii ei frumosi. El nu i-a vorbit niciodata, oricat de voalat, despre sex iar ea a considerat asta o delicatete. Cat despre micile jocuri nevinovate (atingeri aparent nevinovate, mangaieri, saruturi "furate")… ce sa mai vorbim! Asta inseamna ca barbatul a trimis tot atetea semnale de avertizare pe care femeia, mai putin "versata", le-a evaluat gresit. Orice ar face, barbatul fara experienta sexuala are un comportament specific, destul de usor de remarcat.

  • Nu are curajul sa flirteze. Pare de-a dreptul disperat daca este privit in ochi de femeia de la capatul mesei sau de pe fotoliul din fata lui. Iar daca, dintr-o gresala "de neiertat", cand ii va deschide usa ii va atinge sanul cu cotul, chestia asta il va aduce intr-o stare de agitatie de nedescris.
  • Nu are "papagal". Nefiind prea sigur de limbajul sau/si de naturaletea nativa, ii vine greu sa complimenteze ochii frumosi sau funduletul apetisant. Se teme, mai ales de o reactie violenta, de vadita respingere. Lispa de exercitiu in domeniul conversatiei il face sa taca atunci cand ar trebui sa vorbeasca si respectiv sa palavrageasca la nesfarsit atunci cand ar trebui sa taca. Face gafe, isi cere scuze pentru ele, facandu-le astfel si mai evidente, apoi isi cere noi scuze. Daca o femeie isi doreste un tip romantic cu care sa aiba o converstaie cel putin incitanta, atunci cu siguranta ca un astfel de model nu este tipul potrivit.
  • Nu vorbeste niciodata despre sex. In situatiile romantice, barbatul matur tinde sa se comporte ca un "gentelman", pentru ca preceptele morale si sfaturile mamei sale dar si "experienta acumulata" ii suna foarte proaspete, in ureche, inca: fara fraze cu dublu inteles in prezenta doamenelor!
  • Vorbeste in permanenta despre munca lui. Un barbat cu o viata intima neimplinita se arunca, de obicei vitejeste, in activitati profesionale. O cariera reusita ii face pe unii sa se simpta increzatori si stapani pe sine. De aceea vor incerca sa-si valorifice acest atu in prezenta femeilor. Si cu cat mai mult ii tulbura femeia de langa ei, cu atat mai vartos ii vor vorbi pe teme profesionale.
  • Pastreaza in permanenta o distanta "decenta". Se apropie de femeia de langa el numai pentru ca bunele maniere ii cer sa o ajute sa imbrace haina. Iar daca ea are fantezia de a-l invita la ea acasa, va ignora cu desavarsire canapeaua si se va aseza incomod pe un scaun (e mai sigur asa, nu?).

Acum totusi, ce este de facut? In primul rand ea isi va asuma initiativa. Evident ca nu este pentru ea la fel de placut ca atunci cand i s-ar fi oferit totul de-a gata, dar toti am fost la fel de neinvatati odata. Daca va coopera, este evident ca ea, una, isi va amana "recompensa" sexuala pentru mai tarziu. Cu rabdare, chiar si in cazul in care partenerul este de data aceasta cel emotionat, se poate ajunge totusi la un rezultat favorabil de ambele parti.

Barbatul, la randul lui va trebui sa fie receptiv la micile semne evidente prin care partenera comunica (gangureli, suspine, mangaieri, retineri blande dar ferme), incercand sa inteleaga din acest limbaj manevrele care ii fac placere, locurile pe care le considera mai sensibile, erogene sau dimpotriva, lucrurile care ii creaza discomfort. Incearca sa-i afli momentul orgasmului. Nu este exclus sa nu poata fi recunoscut de catre barbat fara ajutorul partenerei. Faptul de a-i putea oferi acea satisfactie mult ravnita, este pentru orice barbat un stimulent puternic.

Inca ceva: un barbat divortat nu este neaparat posesorul unei experiente vaste in domeniu. Dintr-o mie si una de posibile motive.

Related posts