Nefacutele din timpul sexului la barbati

condom

Mai zilele trecute mi-a cazut sub ochi, la orizontul netului Enciclopedia sexului! Zis si facut! Arunc un ochi sa vadce zice trendu’ si vad un articol din tipul „n- lucruri pe care sa nu le faci, n- lucruri care ii plac" in timpul partidei de sex… Sunt sute de articole mai peste tot!
De exemplu in acesta fresh citit se refera la el: Ce nu ii place lui! Adica vreo X chestii de genul…


1. Nu pune intrebari care nu se refera strict la actul sexului in derulare.

O chestie de bun simt sa zic. In conditiile in care "bunul simt in sex" este definit ca si concept. Un cod al bunelor maniere in pat poate ar fi necesar, dar si cu sistem de invatamant obligatoriu la nivel national. Adica mai pe scurt: Ai draga patru clase primare in scoala sexului cu diploma avizata ANC? Ok, te iau in vedere! Nu?! Pardon, nu vreau sa ma traumatizez psihic si sa mi se culce cocoselul dar sa mi se trezeasca ditamai complexul de inferioritate…
 

2. Nu mima orgasmul, e neplacut sa afle partenerul ce actrita de exceptie esti!
 

Ha! Asta e culmea… Si daca bolovanul nu stie cum s-o puna?… Ce sa faci? Spune tu, ce sa faci? Pai daca nu mimezi, solutia este sa ii spui! Mai omule, eu mananc seminte pe aici… Tu ce faci? Nu? Ba il mimezi si data viitoare ii uiti numarul de telefon sau il pui sa citeasca un manual despre ”cum s-o satisfaci ca sa nu iti dea papucii”.
 

3. Nu il critica in timpul actului sexual!
 

Cred ca articolul cu pricina se referea la handicapati. Chiar, nu exista manual de sex in zona cu pricina… La urma urmelor, de ce?
Oricum, ar fi total simpatic sa ii spui: Vai draga dar nu imi sfasia buzele, umple-ma de sange, este tot ce imi doresc! Sau: ma mai freci mult? Nu vezi ca ai ajuns la hipoderma? Sau: draga facem sex sau suntem la gimnatica sportiva, pozitia spagatul din lumanare?
Cine imi impartaseste cea mai tare critica primita in timpul actului sexual?! Hai, ca se acorda premii!

Dau un premiu tare celui care posteaza la comentarii cea mai tare critica in timpul unui act sexual: premii : Bricheta Barbat Sexy, Lumanari Aromate, Pix EROTIC Barbati, Prezervative XXS – Condoms for MachosPenis Saltaret Fluorescent!
 

4. Nu te infofoli cu paturi!
 

Hmmm, ok… E si nu e!Adica, depinde… In principiu! E normal sfatul, nu suntem la un joc de-a v-ati ascunselea: ghici sub a cata patura sunt!
 

5. Chilotii bunicii nu sunt un accesoriu potrivit.

Adica, daca esti mai de la tara, asa… Sa stii ca inotul in chiloti nu este un sport agreat de cocosei…
Teoria spune ca un chilot sumar, sexy cu floricele, inimioare etc., eventual cu remote control care sa cada automat este mai potrivit decat unul care sa provoace amintiri duioase despre mirosul de cozonaci al bunicii, de Paste!

Ura si ne vedem la gara!

Cu dragoste, chiparosul din fundul curtii!

Related posts