Sex fara penetrare

Sexy Couple In Bedroom

Iti poti satisface sexual partenerul tau, fara penetrare, dar ai nevoie de un pic de imaginație. Iar noi te putem ajuta cu cateva sfaturi.

Un sex oral fara sex oral propriu-zis.
Doamnele pot aborda actul sexual oral un pic mai sistematic decât de obicei. În primul rând, plimbam buzele pe gâtul lui cu saruturi mici, lingem fiecare sfarc și ne jucam cu ele cu ele. Când ajungem in partea de jos a stomacului, ii sarutam zona si i-o mangaiem cu buzele si limba intarziind si studiind placerea lui, si expresia fetei pentru o vreme. Saruta-l, linge pielea și bucură-te de parfumul lui. Între timp, mâinile tale ar trebui să maseze ușor partea interioară a coapselor sale aproape de testicule, eventual poti folosi un Simulator Sex Oral HOT LIPS pana in  timp, ajungi la testiculele lui cu gura ta. Incercuieste cu mana în jurul penisului și stimuleaza testiculele lui cu limba. Poti vizita, de asemenea, zona dintre testicule si anus, sau chiar anusul în sine. Poti folosi cu succes Lick-it CAPSUNI 50ML Partenerul tau va fi atât de încântat incat stimularea ta va fi însoțită în mod constant de o erectie puternica. Atunci când observi ca se mișcă pelvisul lui și te așteaptă cu nerăbdare sa ajungi la penisul lui, pui niște saliva sau Edible Glide Ciocolata Lubrifiant pe mana si cateva secunde de masaj vor fi de ajuns pentru un orgasm divin. Masturbarea trebuie sa fie reciprocă, în orice mod posibil, fără penetrare.
Uneori, cel mai puternic factor de excitare, în timpul actului sexual este faptul că nu putem atinge corpul partenerului și se poate ajunge la un orgasm în acest fel.
Partenerii stau față în față și se privesc unul pe altul ca și cum va priviti în oglindă. Ar fi indicat un Parfum Female Erotics 100 ml si/sau Parfum cu Feromoni Casanova. Mangaiati-va corpul in fata partenerului si observati cum este din ce in ce mai excitat. Lasati-l sa va stimuleze prin framantare sanii sau masaj cu lapte de corp, ulei sau altceva. Nu trebuie să existe absolut nici un contact sexual direct între voi. În timp ce iti stimulezi vaginul si clitorisul tău,eventual folosesti Degetar Clitoris sau un Masturbator Pussy Fun, el ar trebui să se masturbeze în fața ta, si poate folosi Cock Ring Inel Penis. Uitati-va unul pe altul. Puteți folosi, de asemenea un limbaj fierbinte. Barbatii pot complimenta femeile cu privire la cât de frumoase și de sexy sunt, în timp ce femeile pot încuraja barbatii lor prin cuvinte frumoase despre muschii si penisurile lor și eventual cat de mult se doresc. Masturbarea reciproca vă va duce, fără îndoială, la un orgasm divin.
Frecarea penisului si a clitorisului
Un alt mod de a ajunge la orgasm fără penetrare este frecarea penisului lui si a clitorisului ei. Când vine vorba de frecare, femeile au mai puține probleme cu atingerea unui orgasm decât bărbații pentru că au experiență plăcută a presiunii asupra clitorisului care poate provoca un orgasm care este la fel de intens ca in timpul penetrarii vaginale. Pentru oamenii sa se simta frecarea suficient de intens, ar trebui să se efectueze în chiloți. Cele mai bune pozitii sexuale pentru acest lucru sunt, desigur, pozitia misionarului și poziția în cazul în care femeia este deasupra. O tinuta sexy creste imaginatia si incalzeste atmosfera Dres Portjartier Rosu iar el Tricou Pirat. Frecatul picioarelor partenerului tau cu penisul sau cu vaginul, frecat încet și ușor la început, apoi crește intensitatea și ritmul. E firesc cel mai bine în cazul în care frecarea se face cu mișcări ascendente și descendente împotriva penisului, deoarece acest lucru creează sentimentul de un masaj plăcut. Acest mod de frecare este, de asemenea, plăcut pentru femei, deoarece penisul poate masa intreaga lungime a vulvei lor. Dacă doriți să faceți acest lucru, cantitatea de umiditate trebuie să fie corespunzătoare, astfel încât frecarea sa fie netedă și fara nici un blocaj dureros.
Masajul erotic
Inceputul unui masaj erotic este una dintre cele mai bune moduri de a satisface sexual partenerul tau, fara penetrare. Evident, sporiti starea de excitatie folosind P6 MEGA Parfum Feromoni sau aveți posibilitatea să utilizați lapte, ulei de masline sau chiar frisca, o solutie ar fi P6 Ulei de Masaj cu Feromoni, Ulei Masaj Spanish Fly sau Ulei Masaj Scortisoara + Mar. Masajul este relaxant și atingerea tandra si delicata a penisului si zonelor erogene creste nivelul excitarii la cote maxime. Masajul culmineaza cu zona dintre picioare, completat cu soapte tandre si saruturi umede in spatele urechilor, chiar si un pic obraznice si indraznete, iar daca uleiul este cald, e si mai bine. Garantat, iti vei duce partenerul în al șaptelea cer!

Related posts