Sex si sport dedicat

În cazul în care sănătatea și pierderea în greutate nu sunt motive suficiente pentru a practica exercitiile fizice, ce zici despre îmbunătățirea vietii tale sexuale?
Sigur, exercitiile fizice te pot ajuta sa arati mai bine, ceea ce da un plus in aprecierile celor din jur, dar de asemenea, iti oferă mai multă energie și mai mult rezistență pentru viata ta sexuala. Daca adaugi acestor exercitii si cateva accesorii de genul Energie Afrodisiac sau Ejaculada drink energie, ori Orgasmus Sahne Likorva fi un sex de referinta. Deja știi ca exercițiiile fizice sunt atât de importante pentru sănătatea ta, dar poate nu știți că studiile au gasit o corelatie directa intre lipsa de activitate fizică și o  anumita lipsă de potență. Mai mult exercițiu fizic poate duce la mai mult și mai bine in sex.

fitness girl

Iată ce ai nevoie pentru a obține mai mult de la viata ta sexuala:

Exercitii Endurance Cardio – Pentru sex entuziast, vei avea nevoie pentru sa iti intaresti rezistenta cardio. Sa iti mentii  inima ta puternica și  corpul tău in stare optima. Încercați, pentru 3 sau 4 zile, exercitii cardio cum ar fi alergatul, mersul pe jos, înot etc.
Rezistenta musculara – Sexul asemenea, va cere să performati ocazional poziții incomode pentru perioade scurte de timp, astfel încât conditionat corpul tau poate fi un plus pentru mai mult timp sex durată. Dacă esti nou in antrenarea puterii tale, începe cu un antrenament rezistență extinsă de 2-3 ori pe saptamana si pentru a afla mai multe despre dificultatea antrenamentului iti poti poti seta propriul program cu antrenorul personal.
Rezistență – Atâta timp cât vorbim despre anumite dificultati in a aborda o în poziție, puterea este prima de care vei avea nevoie. Antrenamentul in rezistență extinsă te ajuta să capeti mai multă putere, doar asigura-te ca iti provoci muschii cu greutati suficiente. Ar trebui să folosiți suficiente greutati, din care ultima repriza este dificila, dar nu imposibila si, daca esti femeie, nu iti face griji cum  vei arata în partea de sus. Femeile nu produc suficient testosteron pentru a construi muschii mari, dar iti vei construi o putere uimitoare.
Flexibilitate – Fiind flexibil se poate imbunatati viata sexuala a cuiva si va fi un pic mai ușor sa obtii poziția preferată cu mai puțin disconfort. Încercați inainte si după antrenamente sa introduceti un pic de yoga în rutina dumneavoastră. Yoga este, de asemenea, relaxare, care poate ajuta să reduci oboseala și sa obții starea de spirit in care sa obtii un sex de vis.

Ține minte că atât sexul și exercițiile fizice practicate în mod regulat, s-au dovedit a ajuta la reducerea stresului, si ar trebui să te ajute să fii tot timpul relaxat și fericit. Exercitiile fizice, de asemenea, ajută la creșterea dorintei tale sexuale. Evident si aici se poate imbunatati cu produse de genul Women Energy Caps 5 sau Energy Drops Taurina – Guarana  sau Rush Herbal Popper15 ml desi nici Doc Hammer – Chef de Sex nu e de neglijat. Elizabeth Scott, specialista indomeniul sexului puncteaza in articolul ei „Stres si Sex" din About.com's Stress Guide faptul ca … starea de stres de fapt, ne poate preveni ca „suntem pe punctul de a nu mai fi noi” Cu efectele de anulare a libidoului in caz de stres excesiv , sexul trece pe planuri secundare ajungand chiar sa ne compromita relatiile cu partenerul. Te poti ajuta cu Spanische fliege 5 ml sau Afrodisiac Femei eXXtreme Libid sau ERECTA 4 pastile dar si mai si Forever MultiMaca.
Exercițiu, impreuna cu o dieta sanatoasa si un somn adecvat poate stimula libidoul tau, creand camp de manifestare completa a propriei fiinte.

Nu uita sa te protejezi daca vrei cu Secura Heavy Rubber 3 buc. sau Secura Sweet Strawberry 3 buc si sa dai un pic de fun partidei de sex cu Prezervative Fosforescente Am sau Ou Vibrator Golden Star.

Ahhhhh, chiar am uitat, si daca tot vine Craciunul,un cadou picant Cadou Craciun X-Mas sau French Tickler Prelungitoare ori un Set inele manson penis – Loopin. Aduce un pic de umor si chiar mai mult decat atat!

Nu uita ca sexul arde calorii. Sigur, trebuie să fii destul de puternic pentru a obține o ardere semnificativa si daca de inima ta e antrenata ,  o persoană normala -poate arde aproximativ șapte calorii pe cinci minute de sex viguros. Un sex de aproximativ o oră, și vei arde 88 de calorii… hmmmm nu e rau deloc!

Related posts